Followers

Rabu, 9 Mac 2011

Yeay! Pengetua Hensem Sudah Menerima Saya Untuk Berpraktikum!

Lame tidak mengupdate belog dek kesibukan kota.. Assignment terlalu banyak. Standard kalau aku menangis-nangis buat assignment sebab aku selalu buat kije last minute. Last minute ade bahan ok! Bukan maen tangkap muat je.

Sekarang tak free langsung, tapi dek kegumbiraan bercakap dengan pengetua hensem SMK Seri Kota, Melaka pagi tadi, tetibe jek jari-jemari gatal buka belog! Hehehe. Terima kasih Tuan Pengetua Encik Othman b. Sagap kerana melayan panggilan aku dengan penuh kasih sayang. Haha.. Pengetua nie, pengetua no.2 paling baik pernah aku jumpe. Yang no.1 tue tentu2 pengetua sekolah lama aku.

Pestime aritu aku dah apply SMK Munshi Abdullah, tapi ada jugak makhluk yang nak bersaing-saing dengan aku. Sebab kau ada title senior, aku pun berganjak dan mengalah. Akhirnya, aku tekad bertukar sekolah sebab kalau aku tak nak mengalah, sape lagi nak mengalah kan? 

Takkan SENIOR aku plak nak mengalah? MUSTAHIL! Sampai aku mati pun takkan dorang tue nak mengalah...


Aku macam sudah putus asa menangis-nangis sebab permohonan aku kat SMK Munshi ditolak. Aku tekad bertukar haluan ke SMK Seri Kota dan akhirnya permohonan aku disambut dan diterima oleh seorang pengetua yang sangat baik pagi tadi. Aku kira dia pengetua yang baik. Disebabkan dia terima permohonan aku untuk berpraktikum kat sana, maka aku akan anggap dia pengetua paling hensem sepanjang tahun ni!

Selesai. Terima kasih Pengetua Hensem Lagi Baik Hati.



Di sini kisahku bermula ~

4 ulasan:

  1. wow bestnyer praktikal jdi cikgu,,teringin sangat apakan daya dulu mngjr member pon x pas,,last2 kiter yg penin pala org x pahm2 huhu.

    ak paksa aku solat?uwaa~

    BalasPadam
  2. hoho.biar btol ade pngetua ensem..ingtkn slalunye tua..hehe http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. wanacesh: sy prak bln 5 nnt.. best awk kate? takut la

    BalasPadam
  4. IFA Athirah: die nsem sbb die terimarak sye.. korg sume nnt sye dtg bce entry ok!

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...