Followers

Sabtu, 19 Februari 2011

Penangan Si Usop: Hantu Mak Limah

Malas mau intro-intro. Tade mende pun nak citer cuma tertarik, ditarik dan menarik dengan karakter si Usop Wilca. Disebabkan karakter pusing-pusing tangan tu, aku tengok sejak bermenjak-menjak ni budak-budak seuniversitas aku makin ghairah aka melampau dengan gaya pusing tangan si Usop tu terutama-terutama budak kelas subjek universiti aku!

Kadang-kadang budak kelas kasi aku ketawa kuat-kuat depan lecturer. Mana tak nyer bila nak undi je mesti dorang akan cakap..

Sape Setuju Kelas Hari Rabu, Sila Angkat Tangan Macam Nie (sambil memusingkan tangan).

Bongek la kau orang! Suke kasi aku ketawa kuat-kuat sampai hilang pokus aku. Memang sekarang classmates aku seolah hilang arah tuju bila sebut je benda alah ni! Bagus si Mamat Khalid. Pandai dia mencari dan menggali bakat yang ada si Shy8 nie untuk bawa karakter gila babas cemgini.
Lagi satu dialog yang aku tak boleh lupa bila teringatkan si Usop Wilca ni

awok esok kalao kawen.. awok nak buat pelamin seme pink. Pastu kalao awok dah ada anok esok, awok nak buat press conference macam si Erra pazira dgn Engku Emran buat tu. Bior seme pink"

&


Eh! silap bukan wilca la, wheelchair! Tue ler pentingnya english edukesyennnnnn.....

(sambil memerhati mulutnya).

Untuk permulaan tahun nie.. aku memang tabik spring kat si Usop Wilca ni. Kalau tade dia, Hantu Mak Limah kebarangkalian akan 


FAIL!

Lap U Usop.. 



WILCA!!!

8 ulasan:

  1. siyesly... ain dok ulang2 cite hantu kak limah pon sbb nak tgk usop.. klaka la die. cite best sbb ade die. siyes la ayat2 die sume best. kitorang pon terikut2... kita bakor je umah kak limah tu. klaka klaka

    BalasPadam
  2. hehehehe.. ye ke?
    usop ni klaka thp bewak ler.. xtahan nk ketawa
    loghat die best..

    BalasPadam
  3. betul3...drg pye lawak mmg petala ke8 pye...xble tahan..:D

    BalasPadam
  4. hahahha.. tau pun..
    mcm nk terkencing pn ade tgk si usop..

    BalasPadam
  5. hak3...sal ltk entry ni....hak3 tak leh blah r ingatkan si usop ni....kite bako je...kite bako...hak3!!!

    BalasPadam
  6. heeee.. sbb teringat telatah kengkawan..
    2 y letak entry nie.. sabor je la.. hahaha

    BalasPadam
  7. kite bako aje rumah kak limah 2..tanah 2 nnt..kite ratekan..buat tnam cili..kite bako..kite bako

    BalasPadam
  8. hahaah.. mmg hapal giler2 dialog si usop nie..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...