Followers

Jumaat, 1 April 2011

April Fool Hanya Untuk Si BODOH!

Errr.. arini 1st April yup. Ramai yang bangun pagi mesti akan ingat oh! Today = April Fool! Tak mustahil, ramai si pembodoh-pembodoh kat luar sana yang tengah ligat mencari idea untuk kenakan kengkawan-kengkawan kan? Hari Jumaat yang mulia nie, dengan perasaan tak tahu malu boleh pulak nak celebrate benda bodoh cemgini kan?

Paling memalukan, tengok kat status fb tadi, ade jugak sorang mamat selebriti ni wish Hepy April Fool! Sudah la artis, cetek pulak pemikiran. Kalau kau wish selamat bersolat jumaat sejuk jugak ati aku nak mengelike status kau!

Agak kasar kan bila aku cakap April Fool hanya untuk si BODOH2 kat luar sana 2! Mane tak bodoh, kadang2 dorang kenakan orang sampai boleh putus2 kawan. Tak ke bodoh benda2 cemtu? Sangat bodoh kan? Bodoh sangat! Pastu mula la nak gatal2 menyesal. Time kau kenekan orang xpulak kau nyesal! Orang Islam kan suke jek buat benda2 bodoh dari Barat ni kan? Yang disuruh tak buat, yang ditegah diamalkan.

Alhamdulillah, sepanjang 22 tahun hidup, tade pulak aku diketemukan dgn si pembodoh2 ni. Kawan-kawan aku sumenya baek2 belaka! Hehe.. Slmt bersolat jumaat sume ya!


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...