Followers

Ahad, 27 Februari 2011

Jom Join Bloglist Blogger Baru

Owh.. Baru terjumpe link yang baru ni lepas menggodek-godek sebentar tadi. Maka dengan ini, aku nekad dan bertekad untuk join bloglist blogger ni.

Syaratnya ta kesah la blogger baru atau lame tapi follower wajib korang kurang dari 300. Yang lebih tue ta payah join lagi.

Blogger yang baru macam aku boleh la touch di 

SINI   


13 ulasan:

  1. wahhh bestnye~hehe nasib la ayu postka ni...hehe...dpt gak ct join~..thank you

    BalasPadam
  2. mekaseh join blog saye...awak yg ke100..hihi nak adiah x??

    BalasPadam
  3. slm ziarah dan jejak..sy joint gk..

    BalasPadam
  4. heeee.. wahh.. tahniah2 utk diri sendirik..
    mesti la sy nakkkk!! mane2? hehehe

    BalasPadam
  5. bagi alamat dan no.tel...nanti saye pos samthin..!!murah2 jew... =P

    anta kt blog saye..tp saye xpublish..don worry k.

    BalasPadam
  6. semoga kite akan terus berkawan sampai bile2...

    semoga ceria2 selalu..

    BalasPadam
  7. hai awak :) saya da join awak :) http://tayarpancit.blogspot.com/2011/02/jom-join-bloglist-blogger-baru.html

    BalasPadam
  8. Qaseh johanna: thx adiah 2.. sweet

    BalasPadam
  9. tayar pancit:aaaa~ bgus la da join..
    slmt berkenalan ye :)

    BalasPadam
  10. hye...datang sini dr bloglist blogger baru =)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...