Followers

Khamis, 4 November 2010

:: 25 kEjEL!kAN dipApArkAN d CN!e ::

1) Name comel dalam ic Norhidayu Binti Anuar. Tapi orang salu je panggil Torres sebab future bf si Torres! Haha.. Mak, ayah, adik, arwah atuk, nenek, opah, tokwan panggil Ayu. Kawan-kawan  pun panggil Ayu jugak! Special boyfren jek panggil laen.. ahaks.. Korunk panggil jek ayu okeh!.. Moga-moga bertambah ayu lagi.

2) Umur saye tetap maintain muda. Baru 21 tahun 11 bulan. Cehh, tetap xnak ngaku dah tua. Bley jek panggil adik Ayu. Saye muda lagi. Lahir time tsunami. 26th Dis 88. Lokasi lahir kuar dari perut ibu yang comel tue. Eheks.. Asal Tawau tapi skunk da jadi pemastautin tetap Perlis. Hoyye.. Hoyye Perlis comel. >,<

3) Skunk ngah study kat Universiti Pencarian Suami Isteri.. Haha.. gurau saje. Skunk kat UPSI. Bakal cekgu Pengajian Am yang gedix. Hahaha.. Okeh anak-anak murid bley siap sedia ngorat cikgu tahun 2012 nanti ye! Cekgu nak yang nsem-nsem jek. Yang xnsem duk diam2. Skunk baru tahun 3 semester 1. Bley hormat saye okei junior2 sekalian! Saye SENIOR!!

4) Saye seorang yang sangat SENSITIF! Tak bley terkasar ckit pun mesti basah mata nie. Nampak cam gedix jek kan, tapi cayelah itu saye. Tak bley nak ubah da. Mintak maaf banyak2 ye. 

5) Saye seorang anak dara yang berdarah kacukan (gedix lagik). Nasab sebelah ibu saye yang berkacukan CINA + BUGIS sebab tue mata saye sangat kecik. Kalau saye nanges saye xnak kuar rumah sebab mata xbley bukak. Hahaha.. frust bercinta la kunun nanges2! Saye tak putih tapi saye hitam!

6) Anak kedua dari 5 adik beradik perempuan. Sebab tue saye agak gedix ckit. Haha..

7) Sangat CEMBURU BUTA! Awas bakal boyfren, bakal suami! Bace betol2 tentang saye! Hahaha.. (Amaran Tsunami)

8) Saye suke bercinta! Ahaks.. tade laaa.. gurau2 jek.

9) Saye seorang yang lembut hati tetapi saye kejam! Owww.. ade berani cubalah!

10) Saye rapat dengan adik beradik perempuan saye. Rapat dengan mak saye tapi kurang rapat dengan ayah! Sebab ayah saye rapat dengan adik bongsu saye.. Uwaaa.. cedey :-(

11) Saye sayang diri sendiri

12)Masih menunggu pinangan anak raja dari Indera Kayangan :))

13) Hantu coklat.. cadbry Black Forest. Lebih hantu dapat coklat 2 dari bf sendirik kerr. Hahaha..

14) Ta suke benda-benda yang berbau cth: bau badan, bau bilik yang busuk, bau rambut y xshampoo.. eyarkkk.. tolong jauhi saye..

15) Saye sukekan kekemasan. Waimah seluar track yang nk g jogging pun saye akan iron. Serabut tengok baju berkedut.

16) Perfume body shop pilihan saye. so far baru try ocean n sparkling apple. Paling best Ocean sebab ade orang kasi hadiah. Masih simpan tau botol perfume Ocean 2. :-)

17) Feberet la kalau g kedai jek mesti order ladna. tak kire la nasik ladna ke mee ladna ke janji ladna. Kadang2 kene marah ngn ayah.. haha..

18) Fobia dgn bau nescafe atau kaffein2 yang lain. Secara automatik pening. Tak suke dekat dengan orang yang kaki kaffein bila die ngah lepak2 minum sambil hirup secawan nescafe @ etc yang berkaitan dengan kaffein. Sori.. Kang aku pening

19) Sangat geli ngan kucing. Lagi2 kalau tengok anak kucing. Orang laen cakap comel tapi saye cakap eiii.. (meremang bulu roma).

20) Ta suke menunggu dalam kadar masa yang lame. Macam nak bagi penampor jek bila orang yang kite tunggu wat muke xbersalah. Huh!

21) Ta suke buat orang laen menunggu. Rase bersalah giler. Mesti die maki aku macam2 !@#$%. Aisehh..

22) Paling bengang dan membuatkan aku menyumpah seranah orang bila aku tak nak angkat call die cabar2 aku. Huh.. kalau dekat mmg aku kasi pelempang dah kat muke die. Bajet jek die kenal aku walhal xpun.  Ni style makhluk ta paham bahasa! sekali cakap taknak ta paham bhsa. stil ganggu lagik.

23) Suke cubit budak yang chubby. Yang tak chubby, sori i xlayan. Hahaha.. jaat kau!

24) Suke peluk adik yang umur 7 tahun. Sambil2 peluk, cubit pipi die. Bila die nanges, aku blah masuk bilik. Mak tanye, aku wat slumber dek jek. Hahaha.. sengsara adik aku.

25) Saye sangat sayang family, kengkawan dan orang y menyayangi saye. Sayang u oll lah!! hahaha.. Disebabkan 25 kejelikan di atas maka lahirlah...

gedix sgt! >,<

5 ulasan:

  1. Bakal cekgu Pengajian Am yang gedix.

    BalasPadam
  2. wah3.. dah hepi dgn kekasih hati ye!! muax. muax. muax.

    BalasPadam
  3. aku pun ad darah bugis
    hahaha
    tapi no 18 tuh ssh ;P
    ak dh addict dgn kopi =.="

    BalasPadam
  4. fisha: haha..

    han: kotak coklat pn da buang

    fakhrur razi: haha.. bley kawan.. no.18 tue xbley nk ubah!!.. :))

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...