Followers

Isnin, 1 Mac 2010

:: m!D sEm yANg sHOmEL ::

Rasa sekejap je mid sem aritu. Jumpe ngan kengkawan pun seperti xjumpe. Rindunya menatap wajah mereka. Hanya beberapa orang rakan saje yang sempat berjumpa. Yang laen xsempat sebab masing-masing ade komitmen masing. Paling ralat xdapat jumpe dengan kawan ngan baby boy dia.

Uwarghhh.. Anis rindunyer pada kamu :(. ~ Jaga baby baek2 ye.~

Nie je la kengkawan yang berjaya aku jejak n jumpe ngan dorang. Hope Mira & Gja puas berjumpa hearty berjumpa dengan aku. Huhu.. Tapi aku xpuas jumpa ngan korang!! :(

Istimewanya layanan mereka pada saya ! (terharu).. Tenkiu Mira atas layanan istimewa itu. Thx jugak kat Gja atas coklat Valentine y sgt2 spesel!



Kat umah Mira. Besnyer time nie.


Gja cakap 'Food Advertising'. Pomot buah kat umah Mira. Mira = tenkiu sgt2!


Rindunya dengan keletah mereka :(


ikut sedap 'die' jek maen petik2 pokok umah org..


Sahabat seperti 'mereka' sukar dicari ganti!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...