Followers

Jumaat, 11 September 2009

:: 13.09.09 nAk hANg OuT ::

    Urmmm..1st cm xkompem je trikh ni. but bile our decide trikh ni da bet0l2 kompem tadi. Time kat clas Cik Shela plak 2..ngee..sengal betol la..


   So sape yg nk join ma geng kiut hang out ahad ni? kikiki..xsbr nk lepak ngn membe2 plg rpt ngn aku dr sem 1 till now. But bit dissappointed ckit sbb ade gk yg xbley join..wua..korg ni smpi ati la xnk join kitorg ahad ni.


    Nway aku hepy ngn korg sume. Ni bru decide tarikh da mcm2 jd. Yang ndang xabis2 nk bls dendam ngn aku sbb x g program die. Ade ke die ckp 70% nk g 30% xnk g. 30% 2 tanda bls dendam kat aku.. Ndang ko ni mmg kwn aku plh sengal tau. Konon2 majuk crazy ngn aku. Puas da pujuk then semalam die decide nk g.. Yeppyy..hepinyer


    Bukan salu leh kua lepak ngn kwn camni. Tmbh kos kitorg ni bz je ngn pgrm. sO ahad ni hari yg plg gud utk kitorg hang out sekitar KL. Ade plan nk buke kat sne..urmmm..tp xtau la. Kali ni cam bez je nk kua sbb atok pn join. Sem lpas atok xbley join sbb balik Sabah awal. Nasib sem ni ade atok. Kuciwa dr sem lpas xabis2 g ni.. c Faisal maintain dgn alasan katak bwh gelas "sory aku ade show". Eleh cm bgs je ko faisal.


    Urmm..hope sgt2 plan kitorg berjalan lancar. N yg plg ditunggu2 nk beli sumting kat my dad. Semalam my dad call then aku ckp nk beli sumting yg spesel rye ni kat die. 2 my mom rye thn depan pulekkk eh.. Neway doakan perjalanan kami selamat..wahahaha




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...